videoclipuri-Filmari-videoclip-cu victor-ghinea
Formatia Occident isi lanseaza primele videoclipuri
19/01/2016
Arata tot

Pareri despre formatia occident

Formatia-Occident-Formatie-nunta

Pareri despre formatia occident

Buna! noi suntem Formatia Occident, suntem o formatie e muzica specializata in evenimente artistice ( nunti, botezuri, aniversari, petreceri private), ori ce alt eveniment important din viata dumneavoastra., concerte si chiar show-uri tv..

Formatia-occident-despre-noiFormatia Occident sustine show-uri muzicale la diverse evenimente private ( nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute si cautate formatii de evenimente la ora actuala din Barlad si din zona moldovei. Repertoriul nostru extrem de variat compus din (muzica populara, de petrecere, muzica usoara internationala, romaneasca, si alte genuri muzicale), face ca succesul petrecerii sa fie 100% garantat. Calitatea muzicii este data in primul rand de valoarea incontestabila a instrumentistilor si solistilor vocali, dar si de sonorizarile foarte performante folosite in cadrul evenimentelorde catre formatia occident.

Numarul mare de evenimente anuale, numarul mare de aprecieri din partea clientilor nostri precum si seriozitatea dar si profesionalismul cu care se desfasoara fiecare eveniment la care paticipa formatia Occident, dar mai ales varietatea programului, care este unic pe piata romaneasca in acest moment, pozitioneaza Formatiei Occident pe locuri fruntase in topul formatiilor pentru evenimente live.

Artisti talentati si consacrati, cu voci de exceptie si repertorii variatePareri despre formatia occident, instrumentisti profesionisti, sonorizari de ultima generatie,  toate aceste ingrediente creaza reteta unui show live antrenant si complet. Daca cautati formatii nunti, formatii botez sau formatii evenimente de neuitat, atunci aveti nevoie de FORMATIA OCCIDENT!

Pentru membrii Formatiei Occident este important sa fim in legatura cu dumneavoastra, prietenii nostri de pretutindeni, fara de care Formatia Occident nu ar fi completa! Asteptam cu interes mesajele si comentariile dumneavoastra, parerile, sfaturile si de ce nu si criticile constructive, pareri care promitem ca le vom citi pe toate si sa tinem cont de ele!

Multumim!

Comenteaza si tu!

13 Comments

 1. Lucian spune:

  Sunteti cei mai buni!

 2. Nuţa Balan spune:

  Sunteti cei mai tari

 3. Ioan Lungu spune:

  Salut marian nustiu daca ma mai tii minte sint verisoru lui gigel hazazup dela bradesti. Te salut tot boier ai ramas frate

 4. Stoica Alina Stoica Alina spune:

  O formatie de nota 10 va felicit oana poop

 5. Petrut Carp spune:

  Ceii mai buni canta pe placul la toti.

 6. Ramona Chiritescu spune:

  Artisti,profesionisti,adaptabili la orice gen muzical si orice gen de persoane,responsabili,parolisti ,seriosi…..CEI MAI BUNI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *