foto mesaje de paste formatia occident barlad
Formația Occident vă urează un Paște fericit!
30/04/2016
Muzica de nunta
Muzica de nunta
29/06/2016
Arata tot

luminile pentru scena

luminile pentru scena

luminile pentru scena

C and cineva organizeaza un eveniment, nu doar ca se asigura ca totul sa fie la locul lui, ci adauga tot ce este nevoie pe lista pana cand spatiul inchiriat devine nici prea incarcat, nici prea gol. Aici vorbim despre detaliile tehnice de care un om se poate ocupa atunci cand organizeaza ceva.

lumini de scena vasluiEste dificil sa se planifice pas cu pas cum o incapere trebuie sa arate, cum fiecare lucru, oricat de mic, trebuie aranjat, cum aparatura de sonorizare este plasata la locul ei si rasuna la fel de bine si in fundul salii, si asa mai departe. Toate acestea sunt detalii foarte importante pentru reusita unui eveniment, mai ales unul important. Abia dupa ce toate acestea sunt bine puse la punct, intervin notiunile  “extra”. Un eveniment important nu trebuie sa fie simplu, dar nici incarcat cu prost gust, ci la limita, acolo unde este suficient. Dupa ce tipul de muzica cu care va debuta evenimentul este ales, apare si noitunea de luminile pentru scena.

Chit ca este vorba de un DJ sau de o formatie de muzica pentru petreceri, oamenii aceia au nevoie de ceva care sa intretina atmosfera, pe langa munca pe care o depun din punct de vedere fizic. Aici ei apeleaza ori la lumini, ori la tuburi de fum, ori la alte mici lucruri menite sa mentina atentia si interesul invitatilor.

Formatie botez iasi formatia occidentLuminile pentru scena sunt facute pentru a pastra legatura dintre formatie cu publicul. Jocurile de lumini pentru scena au rolul de a capta frecvent atentia celor din jur. Daca este vorba de o formatie, luminile pentru scena vor fi pozitionate atat pe cei care interpreteaza piesele pe scena, cat si pe oamenii care danseaza, pentru a le da o senzatie de energie. Sa nu uitam ca aceste lumini pentru scena mentin membrii trupei in centrul atentiei prin multiplele culori ce se revarsa asupra lor constant. Daca este vorba de un DJ, aceste lumini de scena au un rol similar cu cel destinat unei formatii de muzica, insa diferenta e ca acesta nu se foloseste de lumini pentru scena doar pentru a se pune in centrul scenei, ci pentru a ii pune pe toti in centrul atentiei.

Un astfel de pachet, in mare, trebuie sa contina minim aceste componente cand vine vorba de lumini pentru scena:

  • Moving-head-uri Stairville MV 250 H – 2 buc;
  • Lasere Stairville ColorStar 50 red & green – 1 buc;
  • Masina de fum Stairville SF-1500 – 1 buc;
  • Lumini ambientale Eurolite Light-Maxx Led Par 64 – 8 buc;
  • Schela lumini 4.5m/3m Showtec Light-bridge – 1 buc;
  • Tehnician lumini.

Luminile pentru scena au fost mereu vizate pe lista oricui ofera evenimente importante si asa vor fi si in continuare fiindca nu doar ca au un aspect placut, ci si energizeazant.

Mai jos va lasam sa vedeti cum sunt folosite luminile pentru scena de catre Formatia Occident la diferite evenimente la care am luat parte de-a lungul timpului.

Comenteaza si tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *