Restaurante recomandate de catre Formatia Occident
Cum alegi sala de nunta? Ce trebuie sa ai in vedere…
28/09/2016
Glosar Obiceiuri, Traditii și Superstiții la Nunți
Glosar Obiceiuri, Traditii și Superstiții la Nunți
19/11/2016
Arata tot

Formatie pentru evenimente-Formatia Occident

Formatie pentru evenimente

Formatie pentru evenimente – Formatia Occident

Formatia Occident este o formatie pentru evenimente ( formatie pentru evenimente ), specializata in prestatii artistice la nunti, botezuri, aniversari, petreceri private sau corporate, dineuri, receptii, concerte si alte show-uri live.

Formatie pentru evenimente formatia occident barladFormatia Occident este una dintre cele mai solicitate formatii de evenimente (formatii evenimente) din sectorul de evenimente private.

Repertoriul muzical variat face din Formatia Occident o formatie pentru evenimente ( formatie pentru evenimente ), versatila, care se poate adapta oricarui tip de eveniment. Repertoriul nostru include muzica populara romaneasca, muzica de petrecere, muzica usoara romaneasca, muzica usoara internationala, muzica pop, muzica dance, muzica rock’n’roll, muzica latino, muzica greceasca, muzica machedoneasca, muzica arabeasca, muzica lautareasca, romante, tangouri celebre, valsuri, cover-uri dupa piese celebre romanesti sau internationale si multe altele.

Pentru ca evenimentul pe care il organizati sa fie cu adevarat special, apelati cu incredere la Formatia Occident, o formatie pentru evenimente cu experienta si cu un repertoriu muzical total, care va transforma evenimentul dumneavoastra intr-un spectacol memorabil, de neuitat!

Formatia de evenimente Formatia Occident are placerea de a se deplasa in toata tara pentru a va fi alaturi la evenimentele pe care le organizati.

Comenteaza si tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *