melodia de deschidere a nunții
Ce este melodia de deschidere a nunții si cum o alegem?
07/04/2016
foto mesaje de paste formatia occident barlad
Formația Occident vă urează un Paște fericit!
30/04/2016
Arata tot

De ce sonorizarea evenimentelor trebuie sa fie perfecta

De ce sonorizarea evenimentelor trebuie sa fie perfecta

De ce sonorizarea evenimentelor trebuie sa fie perfecta

Atunci cand pregatesti un eveniment sunt o multime de aspecte de care te preocupi: locatie, mancare, decor, formatia de muzica pentru nunta, invitatii, momente artistice necesare – totul pentru ca momentul sa fie unul memorabil si pentru ca toata lumea sa se simta bine.

imageUn eveniment este catalogat drept reusit dupa mai multe criterii. Unul din acestea il reprezinta si sonorizarea evenimentului, fara de care , cel mai probabil, totul s-ar duce de rapa. Un eveniment important necesita fiecare detaliu pus la locul lui iar numarul de abateri daca se poate sa fie zero, de aceea pentru organizarea unui astfel de eveniment se munceste pana ce totul iese ca la carte.

Pentru ca sonorizarea evenimentelor sa fie impecabila si sa nu starneasca nemultumiri, trebuie apelat la un profesionist. Totul se face cu aparatura speciala, profesionala, care sa se potriveasca cu sala si marimea ei. Acestia sunt niste factori definitorii pentru ca evenimentul sa fie bine sonorizat in toate culturile lui.

Formatia Occident dispune atat sisteme pentru sonorizarea evenimentelor cat si sisteme pentru efecte vizuale, pentru ori ce eveniment.

Pentru o nunta, de exemplu, se va folosi de o aparatura mai numeroasa si mai puternica, deoarece, in cele mai multe cazuri, se merge pe varianta de formatie de muzica pentru nunta, care, pentru a intretine atmosfera, trebuie sa se faca auzita cat mai clar si cat mai bine( in cele mai multe cazuri, asa cum este si cazul Formatiei Occident din Barlad, acestia deaja au echipamente profesionale pentru sonorizarea evenimentelor, cat si sisteme pentru efecte vizuale,schela de lumini). Un botez, un majorat, un bal sau ori ce alt tip de eveniment au de asemenea nevoie de un echipament pentru sonorizarea evenimentelor cat mai perfect. Nimeni nu doreste sa se confrunte cu senzatia de puricaturi pe care le dau niste boxe pentru ca volumul este prea ridicat si, de asemenea, nu este placut pentru nimeni ca muzica sa se auda incetosata, ci cat mai clar.

In general, un eventiment a carui sonorizare iese perfect, este la randul lui, un eveniment reusit, fiindca oamenii din spatele invitatilor se chinuie din rasputeri sa mentine o atmosfera placuta si adecvata.

Formatia Occident dispune de echipament de o foarte buna calitate, marci consacrate in domeniu(boxe 12″ Montabo-4 buc.,Bași B&C -18″ – 4  buc.,putere Montarbo 1 buc.,putere Crown 1 buc,microfoane  wireless Shure U2 Beta 58 a-2 buc.) pentru sonorizarea evenimentelor dumneavoastra precum si echipament de lumini pentru evenimente.Daca vrei mai multe detalii te invitam sa ne scrii pe forumularul de contact

Comenteaza si tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *