Ce spun ceilanti despre noi

Cartea de Onoare

Isabela Popa


Multumim din suflet tuturor pentru urari am avut cea mai superba si unica zi din viata noastra datorita voua, prezentei voastre... multumim mult nasilor, parintilor, nuntasilor frumosi, ce au dansat asa cum nu ne-am asteptat, Formatia Occident Barlad, divini si cu multi plamani,

Marian Gabriel Badii


Va multumesc inca o data pentru tot , pentru cocteiul muzical cu care ne-ti topit, am sa va pomenesc toata viata pentru ca ati reusit sa imi depasiti toate asteptarile .

Mariana Brebu Onut


Nu mai contenim cu laudele la adresa voastra, ne-a-ti incantat !!!

Madalina Bastea Iristeanu


Cu siguranță am făcut o alegere buna când am ales ca la nunta sa ne cânte cea mai frumoasa formație, va mulțumim din suflet ati fost superbi iar doamna are o voce de aur va îmbrățișăm cu mult drag.

Miton Gabriela Alina


Va multumim frumos pentru tot !!! Sunteti cei mai tari !!! Va pupam :*

Nicoleta Mihociu


Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi....multumim restaurantului NEA VASILE..., multumim Formatia Occident Barlad (cea mai buna formatie)....multumim celui mai bun videograf Victor Ghinea VideoGrapher

Iovu Ciprian


Va ascult cu mare drag, voi imi faceti zilele mai pline de fericire, imi dati putere sa pasesc mai departe, sa trec peste miile de probleme.

Iovu Andreea

Iasi


Ne a plăcut foarte mult programul vostru, vorbesc în numele multor persoane inclusiv al cumetrilor mari. Va Multumim, pentru minunatele melodii si pentru atmosfera creata!

Pasat Lidia


Multumim Formatia Occident Barlad! Ati facut super atmosfera! Suntem foarte incantati de voi. 👍👏